Květinové vaření a terénní seminář

29. března 2017

Terénní seminář
ŠŤAVNATÉ LOUKY v jarním bujení

Kdy: Ve středu 19. dubna
Kde: Louky v Hoděšovicích 15.00 – 16.30 (max odjezd 17.00)
Program: Poznávání rašících i kvetoucích bylin i dřevin v lučním porostu, listnatém lese a u rybníka. Demonstrace hlavních botanických znaků, užití v kuchyni.
Cena semináře je 400 Kč.


Platbu uhraďte hotově do úterý 18. dubna 2017 v Bazalce Ve Dvorku
Hlaste se včas, počet míst je omezen! Děti zdarma a vítány.
Seminář se koná za každého počasí.
Není špatné počasí, je jen špatné oblečení.“ RNDr. Jana Vlková

 

 

Kulinářský workshop KVĚTINOVÉ VAŘENÍ z biopotravin

 

Kdy: ve středu 19. dubna od 19 do 21 hodin
Kde: V jídelně Bazalky ve Dvorku
Program: Párování planě rostoucích bylin s pokrmy vytvořenými z biopotravin.
Popis chuťových a dekorativních vlastností, tipy a triky na jaro.
Cena workshopu je 150 Kč.

 

Menu:

  • Orientální květákový salát s bršlicí
  • Kopřivová polévka s medvědím česnekem a kořeněnými semínky
  • Grahamové špagety s pestem z medvědího česneku a veganskou alternativou parmezánu
  • Bramborák s popencem na plechu
  • Zelené smoothie
  • Bezlepková kakaová roláda s kokosovým krémem a fialkami
  • Bršlicovo kopřivová limonáda


Platbu uhraďte hotově do úterý 18. dubna 2017 v Bazalce Ve Dvorku
Hlaste se včas, počet míst je omezen! Kdo si jídla nehledí, tomu tělo chamradí.
Bona culina, bona disciplina.“ RNDr. Jana Vlková

email: kytkykjidlu@gmail.com | blog: kytkykjidlu.blogspot.cz | fb: facebook.com/kytkykjidlu


nofoto

Zboží bylo přidáno do nákupního košíku. Zpět k nákupu K objednávce