Květinové vaření a terénní seminář |
29. března 2017
Terénní seminář
ŠŤAVNATÉ LOUKY v jarním bujení
Kdy: Ve středu 19. dubna
Kde: Louky v Hoděšovicích 15.00 – 16.30 (max odjezd 17.00)
Program: Poznávání rašících i kvetoucích bylin i dřevin v lučním porostu, listnatém lese a u rybníka. Demonstrace hlavních botanických znaků, užití v kuchyni.
Cena semináře je 400 Kč.
Platbu uhraďte hotově do úterý 18. dubna 2017 v Bazalce Ve Dvorku
Hlaste se včas, počet míst je omezen! Děti zdarma a vítány.
Seminář se koná za každého počasí.
„Není špatné počasí, je jen špatné oblečení.“ RNDr. Jana Vlková
Kulinářský workshop KVĚTINOVÉ VAŘENÍ z biopotravin
Kdy: ve středu 19. dubna od 19 do 21 hodin
Kde: V jídelně Bazalky ve Dvorku
Program: Párování planě rostoucích bylin s pokrmy vytvořenými z biopotravin.
Popis chuťových a dekorativních vlastností, tipy a triky na jaro.
Cena workshopu je 150 Kč.
Menu:
- Orientální květákový salát s bršlicí
- Kopřivová polévka s medvědím česnekem a kořeněnými semínky
- Grahamové špagety s pestem z medvědího česneku a veganskou alternativou parmezánu
- Bramborák s popencem na plechu
- Zelené smoothie
- Bezlepková kakaová roláda s kokosovým krémem a fialkami
- Bršlicovo kopřivová limonáda
Platbu uhraďte hotově do úterý 18. dubna 2017 v Bazalce Ve Dvorku
Hlaste se včas, počet míst je omezen! Kdo si jídla nehledí, tomu tělo chamradí.
„Bona culina, bona disciplina.“ RNDr. Jana Vlková
email: kytkykjidlu@gmail.com | blog: kytkykjidlu.blogspot.cz | fb: facebook.com/kytkykjidlu