Vaření z Biopotravin Leden

24. ledna 2017

 

Ačkoli dny se pomalu prodlužují, čas na zakoupení vstupenky na lednové Vaření z biopotravin se
nemilosrdně krátí…Stále váháte? Chystáme pro Vás pár neodolatelných „kousků“ do zimního
jídelníčku!
Letošní první Vaření z biopotravin bude pod taktovkou červené řepy. Ta se nám představí hned
v několika podobách, společnost jí budou dělat tři nejznámější čočky, cizrna nebo jáhly. A když chuť
řepná, nesmí samozřejmě chybět ani ta jablečná. Čeká nás i špetka exotiky – řepu spojíme
s čokoládou a kokosem a staré dobré brambory a růžičkovou kapustu dáme dohromady
s granátovým jablkem a lískovými oříšky.
A na co konkrétně se můžete těšit? Mrkněte na chystané meníčko:

 

  • Marocká polévka Harira
  • Teplý salát s pečenou růžičkovou kapustou, bramborami a granátovým jablkem
  • Bramborovo jahelné knedlíčky plněné uzeným tofu se zelím z červené řepy
  • Jablečno řepné krekry se sezamem
  • Čokoládový koláč s červenou řepou a kokosovou šlehačkou
  • Rýžový salát s čočkou a dresinkem z domácí sojanézy


Začátek od 19 hodin, vstupné na osobu 120 Kč

Na akci je nutné zakoupit si vstupenku včas v Bazalce Ve Dvorku, počet míst je omezen

nofoto

Zboží bylo přidáno do nákupního košíku. Zpět k nákupu K objednávce