Historicky první grilování v Bazalce a zároveň poslední předprázdninové Vaření

22. června 2016

Historicky první grilování v Bazalce a zároveň poslední předprázdninové Vaření z biopotravin máme za sebou a ještě dnes  na jazyku cítíme tu nezaměnitelnou chuť léta a naši mysl neopouští vzpomínky na příjemný večer strávený ve společnosti Vás, kteří jste přišli. 

Těm, kteří to tentokrát nestihli, bohužel ochutnat dát nemůžeme, na to je technika pořád ještě krátká :), ale mrkněte alespoň na tři specialitky z našich "Veganů na grilu". A budeme se těšit na podzim! Užijte si léto a nezapomeňte, že nás čeká ještě to babí a v něm i další Vaření z biopotravin!




nofoto

Zboží bylo přidáno do nákupního košíku. Zpět k nákupu K objednávce