Vaříme z BIOPOTRAVIN |
21. června 2016
Vegani na grilu
Devět měsíců čekání a je to opět tady! Léto! J Báječné na slunci dozrálé ovoce a zelenina,
koupání a vyhřívání se na slunci, výlety, dovolená, dlouhé teplé večery…
Co je symbolem léta pro Vás? A co třeba grilovačky? Letos už díky přízni počasí grilovací
sezóna nabrala pendolinové tempo!
Také často slýcháte názor, že grilování bez masa je nuda? Nebo čelíte představám o grill
party, na kterých si vegani v koutku zahrady potupně opékají cuketu?
Přijďte do Bazalky na poslední předprázdninové Vaření z biopotravin a inspirujte se
neotřelými kombinacemi bezmasých chutí na gril. A pár „nevěřících Tomášů“ vezměte
s sebou!
úterý 21. června v 19.00 hodin
Přijďte si užít poslední předprázdninové vaření z biopotravin, tentokrát na téma
Na veganské špízy a burgery, marinování rostllinných variant masa, svěží zeleninovou polévku nebo zeleninové carpaccio. Nebude chybět ani grilovaný dezert či ovocné smoothie.
Kompletní menu:
Pokud nám to počasí umožní, budeme grilovat venku